Tandbleken

De tandarts of tandpraktijk kan gebruik maken van een lasermethode om uw tanden witter te maken.
Het bleken met laser brengt geen schade toe omdat hierbij geen warmte gebruikt wordt. Dit is echter sterk afhankelijk van het type laserlicht (golflengte) dat gebruikt wordt.De laserbehandeling

Een laserbehandeling gebeurt door de tanden eerst te behandelen met een speciale gel die wordt geactiveerd met een laser. Binnen een uur is het gebit gereinigd en het resultaat is langduriger dan bij elke andere vorm van bleken. Een laserbehandeling is zo goed als veilig en het overgrote deel van de mensen heeft slechts één behandeling nodig. Natuurlijk geldt voor ernstige verkleuringen dat een nabehandeling noodzakelijk kan zijn om het gewenste resultaat te bereiken.


De voorbereiding

Voordat je je tanden laat behandelen worden altijd eerst de mogelijkheden bekeken die bij jou leiden tot het beste resultaat. Tijdens de laserbehandeling zelf is je tandvlees beschermd door een kunstharslaagje. De te bleken delen worden ingesmeerd met een speciale tandengel die erna geactiveerd wordt met behulp van laserstralen. Je tanden krijgen erna eveneens met behulp van de lasertechniek een fluor behandeling zodat ze minder vatbaar zijn voor tandbederf.
Duur van de behandeling
De laserbehandeling duurt in totaal ongeveer een uur.


Advies


Hoewel tanden laseren relatief de duurste methode is om weer een stralend wit gebit te krijgen, is het wel de meest effectieve manier. De techniek is behoorlijk betrouwbaar, ook al blijven er natuurlijk mensen bij wie de behandeling minder goed slaagt. Het resultaat van een laserbehandeling is langdurig en langer dan de andere methodes, maar niet blijvend. Na verloop van tijd is een nabehandeling noodzakelijk

Het apparaat :

Gemaakt naar de laatste nieuwe technieken
Dit hoogwaardige en professionele tandenbleek systeem gebruikt een uniek en hoog intensief blauw licht aan een golflengte van 480-520 Nanometer.
Het licht wordt gefilterd door een 30 lagen gecoat optisch glas voor het verwijderen van infrarood en ultra violet licht.

In combinatie met onze speciale tandbleek producten werkt dit apparaat 16 keer sneller en effectiever dan de gebruikelijke tandbleek producten.
Dit apparaat gebruikt een veel lagere temperatuur dan vergelijkbare apparaten omdat het apparaat is gemaakt met de laatste optische technieken, dus een veel beter resultaat.

Het apparaat is uitermate geschikt voor:

•Rokerstanden
•Koffie en theeverkleuringen
•Verkleuringen van medicijnen.
•Gele tanden.

  

Prijs tandenlaseren is € 99,-